OPGEVULD GEVOGELTE

Opgevulde kalkoen                                                           14.95 €/kg

Voorgegaarde gevulde kalkoen                                     17.95 €/kg

Opgevulde kalkoenfilet                                                   18.95 €/kg

Voorgegaarde opgevulde kalkoenfilet                        21.95 €/kg

Opgevulde kwartels                                                            6.95 €/st

Opgevulde voorgegaarde kwartels                                  7.95 €/st

Opgevulde parelhoen                                                       15.95 €/kg

Opgevulde voorgegaarde parelhoen                             19.95 €/kg

Reken voor opgevuld gevogelte ongeveer op 350 gr per persoon (de vleugels zijn niet ontbeend en nog een klein deeltje van de bil)

Onze vullingen zijn steeds op basis van gevogelte gehakt:

Natuur

Champignons

 Appeltjes 

Niet opgevuld

Kalkoen                                                                     6.95 €/kg

(reken +/- 400 a 500 gr per persoon)

Ontbenen kalkoen                                              + 3.50 €/kalkoen

Kalkoen filet                                                           14.98 €/kg

Kwartels                                                                      2.75 €/st

Parelhoen                                                                  8.45 €/kg

Parelhoenfilet                                                         22.95 €/kg

Eendefilet                                                                 19.25 €/kg

VOLAILLE FARCI

Dinde farçi


Dinde farçi et précuit


Filet de dinde farçi


Filet de dinde farçi et précuit


Cailles farçis


Cailles farçis et précuit


Pintadeau farçi


Pintadeau farçi et précuit

Il faut prévoir +/- 350 gr par pers pour les volailles farçi

(il y a ençore les ailles et les pilons qui ne sont pas désosser)

Les farçes sont faites de haché de volaille :

Natuur

Champignon

Pommes 

Non farçi

Dinde

(+/- 400 à 500 gr par personne)

Desosser d'un dinde

Filet de dinde

Cailles

Pintadeau

Filet de pintadeau

Filet de canard